Eten & Drinken

We Do Food

Heb je zin in een gezonde, maar oh-zo-heerlijke hap? Dan moet je We Do Food proberen in Kopenhagen. Want eerlijk is eerlijk: er is ook zoveel lekkers in Kopenhagen te krijgen wat minder goed voor je is. Denk aan een cinnabon. Om niet aan de suikers ten onder te gaan, is daar We Do Food. De plek in Kopenhagen voor een heerlijke, gezonde salade.

We Do Food Kopenhagen

Zelf kiezen, zelf samenstellen

We Do Food heeft verschillende vestigingen in Kopenhagen. Ik bezocht die in het Meatpacking gedeelte (Vesterbro). De hippe wijk waar alle oude industriële gebouwen opnieuw in gebruik zijn genomen door de leukste hippe tentjes. We Do Food doet aan de binnenkant een beetje denken aan een slagerij: witte tegels en een hele grote vitrine toonbank. Achter de vriendelijke dames van We Do Food hangt het menu, geschreven op zwarte borden en er is keuze genoeg. Ze hebben standaard samengestelde gerechten, maar wil je een onderdeel vervangen door iets anders -bijvoorbeeld wat extra kip in je salade- dan is dat geen probleem. Je mag zelf je favoriete gerichten samenstellen.

Buiten zitten

We Do Food heeft een take-away principe. Dus je lekkerste maaltijd ophalen en ergens anders opeten. Toch kun je binnen zitten als je wilt. Wel goed om rekening mee te houden dat er slechts een paar zitplekken zijn. Kom je in de zomer, dan hebben ze buiten een terras. Heerlijke plek om je salade te eten en ondertussen mensen kijken. Want laten we eerlijk zijn: niets is leuker dan in het zonnetje zitten en stiekem van achter je salade naar mensen loeren.

Buiten zitten bij We Do Food Kopenhagen

3 vestigingen We Do Food

Het gaat lekker met We Do Food, want ze hebben ondertussen al 3 vestigingen in Kopenhagen. Dus zin in een gezonde hap? Check dan een van de locaties van We Do Food:

– WEDOFOOD Østerbro – Østerbrogade 151
– WEDOFOOD Kødbyen – Halmtorvet 21
– WEDOFOOD Frederiksberg – Gammel Kongevej 176

Meer informatie en het complete menu vind je op hun website: http://www.wedofood.dk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related stories