Vliegtickets Kopenhagen: de beste deals en mogelijkheden

Vliegen naar Kopenhagen kan tegenwoordig vanaf verschillende punten in Nederland. Het kan vanaf Schiphol, maar ook vanaf Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. Waar je dus ook zit in het land, er is altijd wel een luchthaven in de buurt die je in ongeveer 1,5uur naar Kopenhagen vliegt. Maar je wilt natuurlijk wel de beste deal vinden. Want alles wat je niet uitgeeft aan de ticket, kun je weer gebruiken voor je citytrip!

Vliegtickets naar Kopenhagen

Welke airlines vliegen naar Kopenhagen?

Er zijn behoorlijk wat vliegmaatschappijen die je maar al te graag naar Kopenhagen willen brengen. Denk bijvoorbeeld aan KLM, Transavia, Air France, easyJet, Finnair, SAS, Norwegian en British Airways. En zijn ze dat allemaal? Nou, zeker niet. Er is echt een hele hoop keus als het gaat om een vliegticket te boeken naar Kopenhagen. Dat is natuurlijk mooi, want concurrentie is goed voor de prijs.

Waar kan ik het beste prijzen vergelijken?

Er zijn verschillende manieren om prijzen van de aanbieders te vergelijken.

Cheaptickets.nl

Cheaptickets is een goede keuze, omdat je daar alle airlines op een rijtje hebt. Je kunt dus echt kiezen uit alle mogelijkheden.

SkyScanner

Vergelijkbaar met Cheaptickets, maar het is fijn om meerdere vergelijkers met elkaar te kunnen vergelijken. Klinkt wel dubbel, ik geef het toe. Voor jouw beste deal, gebruik je onderstaand formulier. Dan weet je direct wat een ticket je gaat kosten.

Rechtstreeks boeken

Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij een Airline boeken. Denk bijvoorbeeld aan onze nationale trots KLM. Zij hebben regelmatig aanbiedingen op de site voor een retourticket van 99 euro. Zijn ze daarmee de goedkoopste? Niet altijd. Soms is het vliegen vanaf Eindhoven een betere optie voor een goedkopere prijs. En soms is dat zelfs Groningen. Als je de prijs erg belangrijk vindt, dan is vergelijken een goede optie.