Bezienswaardigheden / Vervoer

Rondvaart door Kopenhagen

Weet je wat een hele leuke manier is om veel van Kopenhagen te zien vanaf een uniek standpunt? Met een rondvaartboot gaan! Een rondvaart door Kopenhagen is zo leuk, dat heel veel Kopenhagenaren het zelf ook doen om hun stad eens van een andere kant te bekijken. Nou, als zij het al doen, wie zijn wij dan om het niet te doen.

Rondvaart Kopenhagen

Rondvaart net als bij ons

Als je de rondvaartboot ziet, dan doet het je direct denken aan thuis. Want een rondvaart in de grachten van Amsterdam gebeurd met een vergelijkbare boot. De totale tocht duurt ongeveer een uur, waarin je langs alle bezienswaardigheden van Kopenhagen gaat. Denk aan: het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, kasteel Amalienborg, het operagebouw van Kopenhagen en het oude beursgebouw.

Boek gemakkelijk je rondvaart hier online!

Waar kan ik opstappen?

Er vertrekken dagelijkse boten vanaf 09:30u. Je kunt opstappen bij Gammel Strand of Nyhavn. Maar boek je vooraf al je rondvaart, dan kun je zelf je vertrektijd kiezen. Wel zo handig als je je vakantie aan het indelen bent.

Nyhavn

Alle info van de gids

Als je op de rondvaartboot zit, zie je natuurlijk een hoop dingen die je misschien nog niet eerder had gezien in de stad. Daarom is het handig dat ook op deze rondvaartboot een gids aanwezig is. Hij of zij leert je een hoop over de geschiedenis van Kopenhagen en de attracties/bezienswaardigheden waar je bij langs vaart. Dus de tocht is niet alleen mooi, maar ook nog eens leerzaam!

Absoluut doen!

Als je in Kopenhagen bent en het is een beetje mooi weer, dan zou ik echt altijd een rondvaart doen. De stad bekijken vanaf het water is heel bijzonder en zelfs als je al vaker in de stad geweest bent geeft je dit toch een andere blik op Kopenhagen. Dat is het uurtje meer dan waard!

Rondvaart boeken

Je kunt nu alvast je rondvaart boeken, zodat je het daar niet meer hoeft te doen. Je hebt al een rondvaart vanaf 11 euro. Zeg nou zelf, dat moet je toch meegemaakt hebben?

Boek hier je rondvaart Kopenhagen gemakkelijk online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related stories