Praktische info

Reisgidsen over Kopenhagen

Als je dan je reis naar Kopenhagen hebt geboekt, is het tijd voor ultiem voorpret! Dat betekent op internet zoveel mogelijk to-do’s opzoeken en natuurlijk een reisgids aanschaffen. Want je kunt Kopenhagen op de bonnefooi gaan verkennen of je koopt een van onderstaande reisgidsen en plan je reis al een beetje vooruit.

Reisgidsen Kopenhagen

100% Kopenhagen

100procent KopenhagenDe 100% reeks zijn fantastische reisgidsen. Ze hebben voor zoveel steden een goede gids uitgegeven en zo ook voor Kopenhagen. Het mooiste zijn de wandelroutes met kaart die zijn opgenomen. Zo kun je een route lopen en direct alle highlights van dat stuk van de stad zien. 100% Kopenhagen is een absolute aanrader.

100% Kopenhagen bestel je gemakkelijk hier online!

ANWB Extra Kopenhagen

ANWB Extra KopenhagenANWB is bij de gemiddelde reizende Nederlander wel bekend. De ANWB staat voor kwaliteitsmateriaal en dat geldt ook voor hun reisgids over Kopenhagen. Een rijk geïllustreerde reisgids met grote uitneembare kaart. Dat is handig, want zo ziet je niet telkens met je reisgids te rommelen als je de kaart even wilt bekijken. De ANWB Extra Kopenhagen Reisgids is een perfecte metgezel op je reis naar Kopenhagen.

ANWB Extra Kopenhagen bestel je gemakkelijk hier online!

Capitool Compact Kopenhagen

Capitool Compact KopenhagenDe Capitool reeks is net als de ANWB een bekend merk onder de reisgidsen. Waar ze vroeger vooral dikke pillen als reisgids die uitpuilde van de informatie, hebben ze tegenwoordig de handige compact formaten. Net zo goed, maar in een beter formaat die je makkelijk in je tas stopt. Kopenhagen ontdekken met Capitool? Ga dan voor deze Compact uitvoering.

Capitool Compact Kopenhagen bestel je gemakkelijk hier online.

Nog meer reisgidsen

Ik heb hier boven 3 gidsen voor je uitgezocht die ik zelf erg prettig vind. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer keuzes. Wil je zelf nog even verder sneupen in de mogelijkheden? Dat kan. Check hier alle verschillende reisgidsen over Kopenhagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related stories