Over ons

Siegfried JongsmaSinds de eerste keer dat ik vanuit de taxi door de straten van Kopenhagen reed wist ik het: dit is een stad om verliefd op te worden. En dat was ook zo! In één jaar ging ik drie keer terug naar de Deense hoofdstad en genoot van de ruimte, het design, de winkels, het eten, de mensen en al het andere wat Kopenhagen te bieden heeft.

Kopenhagen heeft me zo volledig weten in te pakken, dat ik graag mijn ervaringen met je deel. Daarom heb ik deze website “We Heart Copenhagen” gemaakt. Een site vol met verhalen die ik beleefd heb ik Kopenhagen. Denk aan plekken om te eten, dingen die je gezien moet hebben, maar ook informatie over hotels en vliegtickets.

Kopenhagen is de perfecte stad voor een stedentrip. En welke periode in het jaar je ook wilt gaan, het maakt niet uit! Elk seizoen maakt de stad op een andere manier mooi. Het buitenleven van de zomer of de gezelligheid van de winter.

Ik ben Siegfried en in het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf waarin ik advies geef over online marketing. Alle verhalen op de site zijn geschreven uit eigen ervaring. Dat vond ik wel zo eerlijk, want hoe kun je nou enthousiast zijn over iets wat je zelf nog niet gedaan hebt? Mocht je nog vragen hebben, laat het mij gerust weten: siegfried@weheartcopenhagen.nl