Copenhagen Card

Als je van plan bent om een citytrip naar Kopenhagen te plannen, dan is het goed om te weten dat er een Copenhagen Card is. Een kortingskaart die je voor een bepaalde periode gratis toegang geeft tot 73 van de leukste attracties in Kopenhagen! Ik hoor je al denken: dat klikt goed! Wat houdt het precies allemaal in?

Hoe werkt de Copenhagen Card?

Je koopt een Copenhagen Card voor 24, 48, 72 of 120 uur. Gedurende die periode mag je, op vertoon van je Card gratis naar binnen bij 73 attracties en activiteiten in de stad. Denk bijvoorbeeld aan de Tivoli tuinen of het Den Blå Planet Aquarium. Daarnaast reis je met de Copenhagen Card ook gratis met de bus, trein en metro. En natuurlijk ook korting op de overige dingen die je kunt doen in de stad die niet vallen binnen die 73 attracties.

Goed om te weten: de tijd van de kaart gaat in, zodra je hem voor de eerste keer gebruikt. En nog belangrijker om te weten: het reizen van de luchthaven naar de stad zit ook bij de Copenhagen Card inbegrepen. Ideaal dus!

Ik wil die kaart!

Dat snap ik! Daarom kun je nu alvast je Copenhagen Card online bestellen. Dat scheelt weer als je in op de luchthaven aankomt, want dan hem je je Card al op zak.

Koop je Copenhagen Card hier gemakkelijk online

Copenhagen Card

Kosten van de kaart

Op het moment van het schrijven van deze post zijn dit de kosten voor de Card:

24 uur – 53,58 euro
48 uur – 75,61 euro
72 uur – 90,76 euro
120 uur – 122,44 euro