Bezienswaardigheden

Carlsberg Brouwerij

Als je een liefhebber bent van bier, dan heeft Kopenhagen het perfecte uitje voor je: een bezoekje aan de Carlsberg Brouwerij! Je kunt daar de eerst Carlsberg Brouwerij van de wereld bezoeken, uiteraard bier proeven en je helemaal verdiepen in de rijke historie van Carlsberg. Niet zo gek dat dit een van de drukstbezochte attracties van Kopenhagen is.

Carlsberg Brouwerij Kopenhagen

Wat kun je er allemaal doen?

Zoals je zou verwachten bij een brouwerij is het de plek om al je zintuigen te gebruiken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om bier te proeven (zoals ik al zei), maar ook bezig te gaan met de ingrediënten die het bier maken en wandelen door de historische gebouwen van de brouwerij. In de zomer is de biertuin geopend en dus de perfecte plek voor een biertje als het warm weer is. Daarnaast heb je in de zomer ook nog de mogelijkheid om de bekende paarden te bekijken en een ritje te maken met een paard en wagen over het landgoed.

Biertuin Carlsberg Brouwerij Kopenhagen

Gratis Shuttle verbinding

Vanaf pasen t/m de kerst rijdt er een gratis Shuttle vanaf het centrum naar de Carlsberg Brouwerij. Deze brengt je tot aan de ingang. Scheelt je toch weer uitzoeken hoe je er komt en helemaal handig als je toch al in het centrum verblijft. De Shuttle vertrekt vanaf Vesterbrogade 6.

Gratis met de Copenhagen Card

Wil je graag naar de Carlsberg Brouwerij? Dan is het misschien een idee om de Copenhagen Card aan te schaffen. Daarmee heb je namelijk gratis toegang tot deze attractie! Zo maar effe een klein tippie ;).

Adres: Gamle Carlsberg Vej 11
Website: http://www.visitcarlsberg.com
Entree: 100 Deense Kronen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related stories