Advertenties & affiliates

Mijn belangrijkste doel met deze site is om jou als bezoeker, die geïnteresseerd is in Kopenhagen, zoveel mogelijk te vertellen en te laten zien over deze prachtige stad.

Tussen de artikelen door zul je gemerkt hebben dat er advertenties staan. Deze advertenties komen via Google’s AdSense-programma, dat in mijn ervaring behoorlijk goed aansluitende ads toont.

Daarnaast verdien ik een kleine commissie als je via deze site iets op bol.com, booking.com, cheaptickets.nl, Viator.com of skyscanner.nl koopt. Ik ben namelijk affiliates van die partijen. Alle links op de site zijn naar partijen waar je veilig een bestelling kunt plaatsen. Ik zal nooit iets plaatsen waar ik zelf niet achter zou staan. Steker nog: in de meeste gevallen gebruik ik die website zelf ook om deals te zoeken.

Het leek me wel zo eerlijk dit te vertellen.